Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy 2018. augusztus 8-tól a háziorvosi ügyelet Dombóváron a kórház helyett a Szent István tér 1. alatt érhető el.

A kéményseprő kívánsága: Ne kelljen aggódni a biztonságért

 

Kapospula Község Képviselő-testülete 2018. augusztus 22-én (szerdán) kirándulást szervez a kapospulai fiatalok részére a Budapesti Állatkertbe. A belépőjegyet az önkormányzat fizeti. Családonként egy kísérő jöhet, a 12 éven felüli gyerekek mellé nem kötelező a kisérő. Jelentkezni 2018. augusztus 17-ig Benedek Barbaránál a 30/454-62-14 telefonszámon lehet.

A busz az Önkormányzati Hivatal elől indul 7.00 órakor, várható hazaérkezés 19.00 óra körül.

A MÁV Zrt. 2018. augusztus 10-én  a Dombóvár - Kaposvár vasútvonalon VEGYSZERES GYOMIRTÁST végez. Amennyiben napközben az időjárás nem engedi (szél, eső) a munkavégzést, úgy a programot éjszaka is elvégzik.  

Felhívjuk a figyelmet, hogy a kezelt területen legeltetni, illetve onnan származó takarmánnyal 14 napon belül etetni tilos !

A Kaposvári Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Kapospula településen 2018. augusztus 24. napján (pénteken) lomtalanítást végez.

Kedvezményezett neve: Kapospula Község Önkormányzata

Projekt címe: Kapospula Község Önkormányzata hivatali épületének energetikai korszerűsítése

Szerződött támogatás összege: 42.556.069,-Ft.

Támogatás mértéke: 100%

Ezennel értesítem a Tisztelt lakosságot, illetve Partnereket, hogy Önkormányzatunk megindította a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012.(XI.8.) rendelet 43/A. § szerinti egyeztetési eljárás ún. véleményezési szakaszát Kapospula Község Településképi Arculati Kézikönyve és Településképi rendelete elkészítésére vonatkozóan.