Ezen felül a zöldhulladék gyűjtését a közszolgáltatási területen valamennyi ingatlanhasználó részére biztosítjuk. Regisztrációjukat írásban tehetik meg, többek közöttaz Önkormányzatnál elhelyezett formanyomtatványon is. A következő táblázat alapján várjuk regisztrációjukat:

Kérünk minden kedves Ügyfelünket, hogy regisztrációjukat a megadott határidőn belül küldjék el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre vagy a 7400 Kaposvár, Pf.:136. postai címre, az innen letölthető nyomtatvánnyal. A regisztráció kizárólag a fent megjelölt módokon, a következő adatok megadásával, azok határidőn belüli megküldésével érvényes:

  • név
  • cím (település, utca, házszám)

Felhívjuk figyelmüket, hogy egész évre kérhetik a zöldhulladék-szállítást. Az igénylés során kérjük megjelölni mely hónapokra (2 alkalom/hónap) vonatkozóan szeretnék a szolgáltatásunkat igénybe venni. Sikeres regisztráció után kollégáink elektronikus vagy postai úton tájékoztató levelet küldenek Ügyfeleinknek a zöldhulladék-szállítás pontos időpontjáról.

A megjelölt napon zöldhulladék-szállítás keretein belül kizárólag a kertekben, udvarokban, konyhában keletkező növényi szerves hulladékok elszállítása történik.

A zöldhulladékok esetében faágakat, fanyesedéket, fűkaszálékot, vágott virágokat, faleveleket kizárólag ép és zárt zsákban, vagy kötegelve szállítjuk el.

Kérjük Önöket, hogy a zöldhulladékot a szállítási napot megelőző este, de legkésőbb a megjelölt nap reggel 6 óráig helyezzék ki ingatlanjaik elé, a hulladékgyűjtő járat útvonalába. A gyűjtés költségét Társaságunk állja.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a zöldhulladék egész évben térítésmentesen leadható a lakosság részéről a lakossági hulladékudvarokban, mely a közszolgáltatás területén jelenleg három helyen üzemel:

  • Kaposvári Hulladékudvar a 610-es út mellett, a taszári körforgalom és az új Hulladékkezelő Központ szomszédságában
    Nyitvatartási idő: kedd, csütörtök, péntek, szombat: 8-tól 12 óráig, szerda: 8-tól 19 óráig
  • Hőgyészi Hulladékudvar a 63127. számú Kalaznó felé vezető út mellett
    Nyitvatartási idő: kedd, csütörtök, péntek, szombat: 8-tól 12 óráig, szerda: 8-tól 19 óráig
  • Nagybajomi Hulladékudvar a 6619-es számú Kutas felé vezető út mellett
    Nyitvatartási idő: szerda: 8-tól 19 óráig, péntek: 8-tól 13 óráig hétfő, szombat: 8-tól 12 óráig

Lehetőségük van továbbá az ingatlanhasználóknak térítés ellenében a Kaposvári Komplex Hulladékkezelő Központot igénybe venni, ahol 6 600 Ft+ÁFA/tonna egységáron a zöldhulladék átvételre kerül.