Ismét búcsúzunk valakitől..

Markovits Géza négy önkormányzati cikluson keresztül, tizenhat éven át volt Kapospula vezetője, a szó szoros és legnemesebb értelmében. Számtalan beruházás kötődik nevéhez, amelyek miatta, de nélküle nem valósultak volna meg. Mindig határozottan és megingathatatlanul képviselte szeretett falujának érdekeit, nem hátrált meg, ésszerű döntéseket hozott. Méltán lehetett büszke a szennyvízberuházás megvalósítására, a közösségi terek és templomok megóvására és fejlesztésére, a közterületek igényes megjelenésére. A közösség javát szolgálta a sajátjával szemben is.

2018. évben megérdemelten kapta meg a „Kapospula díszpolgára” címet, mert a település életében vitathatatlanul maradandót alkotott. Erős kézzel irányított, de soha nem szív nélkül, jellegzetes orgánuma tiszteletet parancsolt. Nem csak emberekkel, hanem csapatban dolgozott. Személye az egész kistérségben meghatározó volt, megszokott alakja hiányozni fog!

Kapospula Község Önkormányzata és a teljes hivatali apparátus nevében ismét búcsúzunk. Egy nagyszerű embertől, a Polgármester Úrtól, Géza bácsitól.

„Midőn a roncsolt anyagon
Diadalmas lelked megállt;
S megnézve bátran a halált,
Hittel, reménnyel gazdagon
Indult nem földi útakon,
Egy volt közös, szent vigaszunk
A LÉLEK ÉL: találkozunk!”