Kapospula Község Önkormányzata 2021. július 3-án, szombaton családi kirándulást szervez:

  • a Desedához: kalandpark, játszótér, Fekete István Látogatóközpont
  • és az igali gyógyfürdőbe strandolni, ahol a résztvevőket vendégül látjuk ebédre.

Immár Kapospulában is megnyílt lehetőség a használt sütőolaj ingyenes leadására.

A gyűjtés egy 240 literes, rendszeresen tisztított és karbantartott, kulturált megjelenésű, oldalán matricával megjelölt gyűjtőedényben történik.

Az influenza egy légúti fertőző betegség, amelyet az influenzavírus okoz. Európában az influenza évenkénti (szezonális) járványokat okoz a téli időszakban. Ezen járványok során - egyes években – sok ember kerülhet kórházba és viszonylag magas lehet a szezonális influenzával összefüggésbe hozható halálozás.

Kapospula Község Önkormányzata sikeresen pályázott a Magyar Falu Program „Orvosi eszköz” című MFP-AEE/2019 kódszámú pályázati kiírásra, melyen 2.938.322 Ft támogatást nyert a „Kapospulai orvosi rendelő fejlesztése” című projektjével. Projektazonosító: 3007192002.



A Kapospulai Szőlőhegyi Baráti Társaság és a Kapospulai Önkormányzat 2020. március 13-án a kapospulai művelődési házban rendezi batyus bállal egybekötött XII. borversenyét, melyre minden szőlőtulajdonost meghív.



A Kapospulai Szőlőhegyi Baráti Társaság és a Kapospulai Önkormányzat 2018. március 9-én a kapospulai művelődési házban rendezi batyus bállal egybekötött XII. borversenyét, melyre minden szőlőtulajdonost meghív.

Vegyszermentes veteményezés program

Interjú Illés Eszter bio-kertészeti mentorral

Koós Girnt Brigitta Facebook posztja

Kedves Pulaiak!

Férjemmel és kislányommal Alsóhetényben, a Petőfi utcában lévő házunkban töltünk sok időt, Budapestről ingázva főleg hétvégéken és nyáron vagyunk a faluban már évek óta.

forrás: zsebremegy.hu

A Jármű Szolgáltatási Platform (röviden: JSZP) egy olyan hazai járműéletút-adatszolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a különböző magyar nyilvántartásokból származó, a jármű életútjának lényeges adatait a felhasználók egy egységes, rendszámos kereső felületen díjmentesen megismerjék.

forrás: hirado.hu

A jövő azoké, akik megszervezik közösségi életüket, és megvédik azt – mondta a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára a Tolna megyei Alsóhetényben, a helyi közösségi ház átadásán.

megjelent: Kaposmenti Hírlevél, 2018. 2. szám

Örömmel adunk hírt ismét arról, hogy térségünkben újabb beruházás kezdődött meg pályázati támogatásból.