A Kaposvári Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. képviseletében értesítjük Önöket, hogy Társaságunk 2018. évben az előző évhez hasonlóan a zöldhulladék-gyűjtést házhoz menő rendszer keretein belül valósítja meg Társaságunk által ellátott településeken.

Továbbá felhívjuk szíves figyelmüket, hogy Társaságunk további komposztládákat tud díjmentesen biztosítani az igénylők részére, mellyel saját felhasználásra értékes komposzt készíthető. Ezzel a megoldással együtt tehermentesíthetjük környezetünket.

Ezen felül a zöldhulladék gyűjtését a közszolgáltatási területen valamennyi ingatlanhasználó részére biztosítjuk. Regisztrációjukat írásban tehetik meg, többek közöttaz Önkormányzatnál elhelyezett formanyomtatványon is. A következő táblázat alapján várjuk regisztrációjukat:

Kérünk minden kedves Ügyfelünket, hogy regisztrációjukat a megadott határidőn belül küldjék el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre vagy a 7400 Kaposvár, Pf.:136. postai címre, az innen letölthető nyomtatvánnyal. A regisztráció kizárólag a fent megjelölt módokon, a következő adatok megadásával, azok határidőn belüli megküldésével érvényes:

  • név
  • cím (település, utca, házszám)

Felhívjuk figyelmüket, hogy egész évre kérhetik a zöldhulladék-szállítást. Az igénylés során kérjük megjelölni mely hónapokra (2 alkalom/hónap) vonatkozóan szeretnék a szolgáltatásunkat igénybe venni. Sikeres regisztráció után kollégáink elektronikus vagy postai úton tájékoztató levelet küldenek Ügyfeleinknek a zöldhulladék-szállítás pontos időpontjáról.

A megjelölt napon zöldhulladék-szállítás keretein belül kizárólag a kertekben, udvarokban, konyhában keletkező növényi szerves hulladékok elszállítása történik.

A zöldhulladékok esetében faágakat, fanyesedéket, fűkaszálékot, vágott virágokat, faleveleket kizárólag ép és zárt zsákban, vagy kötegelve szállítjuk el.

Kérjük Önöket, hogy a zöldhulladékot a szállítási napot megelőző este, de legkésőbb a megjelölt nap reggel 6 óráig helyezzék ki ingatlanjaik elé, a hulladékgyűjtő járat útvonalába. A gyűjtés költségét Társaságunk állja.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a zöldhulladék egész évben térítésmentesen leadható a lakosság részéről a lakossági hulladékudvarokban, mely a közszolgáltatás területén jelenleg három helyen üzemel:

  • Kaposvári Hulladékudvar a 610-es út mellett, a taszári körforgalom és az új Hulladékkezelő Központ szomszédságában
    Nyitvatartási idő: kedd, csütörtök, péntek, szombat: 8-tól 12 óráig, szerda: 8-tól 19 óráig
  • Hőgyészi Hulladékudvar a 63127. számú Kalaznó felé vezető út mellett
    Nyitvatartási idő: kedd, csütörtök, péntek, szombat: 8-tól 12 óráig, szerda: 8-tól 19 óráig
  • Nagybajomi Hulladékudvar a 6619-es számú Kutas felé vezető út mellett
    Nyitvatartási idő: szerda: 8-tól 19 óráig, péntek: 8-tól 13 óráig hétfő, szombat: 8-tól 12 óráig

Lehetőségük van továbbá az ingatlanhasználóknak térítés ellenében a Kaposvári Komplex Hulladékkezelő Központot igénybe venni, ahol 6 600 Ft+ÁFA/tonna egységáron a zöldhulladék átvételre kerül.